Min födelsedag och dagarna efter

Nu är jag 30! Tjoho!

Födelsedagen var jättebra. Vi bodde som sagt på hotell två nätter. Födelsedagen bestod av hotellfrukost, härlig promenad i solsken på söder, shopping, hemmaspa och middag med min syster och hennes pojkvän. Perfekt födelsedag 😊

(null)

(null)
Av min kära make fick jag dessa örhängen från Dyrberg/Kern 

(null)
Och en firbit charge 3 med blått band och rose’ detaljer. 

Var så nöjd med dessa! 


(null)
Fick denna vackra bukett av min syster och hennes kille, plus choklad och ett Edblad-smycke.

På torsdagen kom mamma förbi med ballong, tulpaner och ett silverhalsband från Syster P.  
Kände mig väldigt uppvaktad efter alla presenter och gratulationshälsningar! Och som om det inte vore nog redan så blev jag ännu mer firad under fredagen! När jag kom till jobbet hade de satt upp en ful bild på mig på dörren haha. Sedan fick jag blommor, paket och tårta. 
(null)

Efter jobbet blev det ÄNNU mer firande! Malin och Cicci bjöd mig på middag på Lilla Styrbjörn :)
(null)

(null)

(null)

Så härliga dagar! Är så tacksam för all uppvaktning ❤️


Igår var det dags att fira en annan 30-åring! Chrille stod på tur och bjöd in till fest med tilltugg och quiz. Väldigt trevligt, dock blev inga bilder tagna av mig. Vi gick dock tidigt då jag var så himla trött. 
Är fortfarande jätteförkyld. Dock vet jag inte längre vad som är förkylning och vad som är allergi. Symptomen är ju liksom samma. Börjar dock tröttna rejält på att aldrig må helt bra. Känns som jag varit sjuk sedan jag blev gravid typ. För ja, jag är gravid igen. Hade egentligen inte tänkt outa det så tidigt men det är ändå ingen som vet om denna blogg och magen har varit synlig sedan vecka 15 så det känns bara löjligt att försöka dölja det. Har gjort kub som såg fint ut och är nu i vecka 19. Min känsla är att vi väntar en pojke och på tisdag har vi tid för rutinultraljud så då kanske vi får veta om jag har rätt.

Dagboksanteckningar | | En kommentar |
Upp