Jag lever

Halloj!
Nu har jag inte skrivit på ett tag. Känner att vardagen och den obligatoriska hösttröttheten tar över just nu. Är oerhört trött på morgnarna och kommer knappt upp! Även efter jobbet har jag känt mig väldigt seg och trött. 

Tänker inte gå igenom allt som hänt sedan sist men i torsdags firade vi pappa som fyllde 50+ med middag på Teso som har världens bästa sushi. Jag tog dock inga bilder på maten då jag inte är någon rutinerad bloggare längre haha!

Sjukt konstigt ljus där inne


Idag åkte jag och min käre make för att köpa nya tallrikar. Vi fick pengar till Mateusporslin i bröllopspresent så i somras köpte vi rosa tallrikar från bubbles serien och bestämde oss för att spara resten av pengarna och fundera på om vi verkligen skulle ha samma färg på de djupa tallrikarna. Idag hade vi i alla fall bestämt oss för att köra på grå tallrikar (allt i vårt hem är grått haha) men på något sätt lyckades vi komma hem med GRÖNA. Jag älskar grönt! Dock har vi inget grönt i köket så nu tycker jag att vi behöver inhandla lite gröna detaljer ;)

De flata rosa tallrikarna som vi köpte i somras.

 Här är den nya gröna som ser blå ut på bilden. De är typ grönblå i verkligheten, modellen heter ocean. 



 

Dagboksanteckningar | | En kommentar |
Upp